Exposities

I.v.m. Covid-19 is deze pagina niet meer actueel!
De verschillende woonzorgcentra zijn gesloten voor publiek.
Hieronder wordt een impressie gegeven van eerdere exposities.

Naast de jaarlijkse ‘ Kortste expositie ooit’ aan het eind van het cursusseizoen in het multifunctioneel centrum De Bolder te Zwolle is er, uiteraard in overleg met de servicecoördinatoren, in verschillende woon-zorgcentra van Driezorg te Zwolle voor cursisten een mogelijkheid om gemaakte werken te exposeren.

Meer weten en/of  belangstelling?
Neem contact op met Tonny Eenkhoorn, cursusleider Schilderen, tijdens de cursus, via haar website, of via de contactpagina van deze website.
Er wordt een lijst opgesteld van belangstellenden.
In woon-zorgcentrum Westenhage is vanaf 10 januari ’20 expositieruimte beschikbaar en in woon-zorgcentrum De Havezate vanaf medio januari ’20.
In onderling overleg worden de data vastgesteld.

De exposities zijn vrij toegankelijk en aanbevelenswaardig!
Een impressie van de lopende expositie(s) treft u hieronder.
Voor vragen over een geëxposeerd werk verwijzen wij u graag naar de contactpagina.

Vanaf 20 januari 2020 heeft Mieke enige tijd geëxposeerd in Woonzorgcentrum De Kievitsbloem in de wijk Zwolle-Zuid. Een impressie van die expositie ziet u hieronder.

Vanaf 30 november 2019 exposeerden Janny, Christine en Dorien in Woonzorgcentrum De Havezate in de wijk Holtenbroek te Zwolle. Zie een impressie van die expositie hieronder.

Vanaf 30 november 2019 hebben Betty, Mayke, Willemien en Jannie enige tijd geëxposeerd in Woonzorgcentrum Westenhage in de wijk Westenholte te Zwolle. Een impressie van die expositie treft u hieronder.

De kortste expositie ooit 2019
(in 2020 vond deze expositie geen doorgang)

Zoals gebruikelijk werd ook aan het eind van het creatieve seizoen 2018/2019 in april 2019 de ‘Kortste expositie ooit’ in De Bolder gehouden. Verschillende cursisten hebben hun dit seizoen gemaakte (kunst)werken getoond. Hieronder een indruk van wat er zoal te zien was. Meer foto’s zijn te zien op de de website van de SWA.

Terug naar de hoofdpagina