Berichten

Kerst 2019
De beheerders van deze website wensen iedereen vredige  en fijne dagen, een veilige jaarwisseling en aller goeds voor 2020 toe. 

Het cursusseizoen 2019/2010 is weer begonnen
De creatieve cursussen zijn gestart en verschillende (kunst)werken zijn alweer klaar, hangen ergens aan de muur, staan te pronken of zijn ergens opgeslagen.
Toch kun je daar meer mee doen!

Daarom maken wij je attent op de mogelijkheid om foto’s van de dit seizoen gemaakte werken op deze website te publiceren.
Leuk voor de familie, vrienden en kennissen om te zien wat je hebt gemaakt.

Foto’s van (kunst)werken op de website
Het is onze bedoeling om vanaf begin december de foto’s van de nieuwe (kunst)werken op deze website te plaatsen.

Je kunt ons jouw foto’s altijd en ieder moment mailen via de contactpagina op de website. Dan zorgen wij er voor dat de foto van jouw werk netjes op de website wordt geplaatst. Elders op deze website vind je de uitleg hoe je ons het beste een foto kunt mailen. Het is niet moeilijk maar lukt het niet, geef een berichtje en wij helpen.

Heb je een foto laten plaatsten en wil je die, om welke reden dan ook, niet meer publiceren, verwijderen wij de foto van de website. Wil jij een andere of betere foto van je werk plaatsen, doen wij dat natuurlijk ook.

Wij zien de foto’s van jouw (kunst)werken met belangstelling tegemoet.
Mail ze ons maar!

Omdat de website telkens met nieuwe foto’s van (kunst)werken wordt aangevuld, zijn er bij de start wat minder (kunst)werken te zien. Om een ‘lege’ website te voorkomen, plaatsen wij de foto’s van het cursusseizoen 2018-2019 elders op de website zodat deze ook nog enige tijd te zien zijn.

Plaatsing van de foto’s gaan onder de zelfde condities als vorig jaar besproken en zoals afgesproken met het bestuur van de SWA. Voor plaatsing van foto’s wordt een bijdrage voor de website gevraagd van € 0,75 per foto en mocht er door middel van de website een werk worden verkocht, wordt een bijdrage gevraagd van 10%.
Dat lijkt ons heel redelijk.

Je hoeft niet gelijk te betalen maar je kunt op enige moment het verzamelde bedrag voor de geplaatste foto’s overmaken op  bankrekeningnummer NL11 INGB 0006 0963 69 t.n.v. Stichting Wijkgemeenschap Aa-landen te Zwolle, o.v.v. website schilderen, dan wel website aquarel, website keramiek of website tekenen.

Anoniem
Op de website staan de met het bestuur SWA afgesproken spelregels. Verwacht werd dat er iedere 2 maanden voldoende foto’s van werken waren om de website te vullen en te actualiseren.
Dat bleek een misvatting. Daarom is afgesproken dat de foto’s blijven staan tot na het begin van het nieuwe cursusseizoen.
Ook bleek dat er een bepaalde gereserveerdheid was voor het plaatsen van foto’s op een website die over de hele wereld te zien is. Nogmaals willen wij verklaren dat jouw privacy volledig is gewaarborgd. Alleen het door jou opgegeven initiaal, evt. de door jou opgegeven titel van het werk, de afmeting(en) van het werk en een door ons gegeven volgnummer komt op de website. Volledig anoniem.

Alleen wij hebben jouw gegevens om je op de hoogte te stellen bij eventuele belangstelling voor- of vragen over je werk.
Mocht dat zo zijn, kunnen wij je daar uiteraard ook bij helpen.

Lijst met deelnemers
Om je te kunnen informeren, leggen wij een lijst met deelnemers aan.
Uiteraard kun je altijd instappen door ons te mailen via de contactpagina. Het enige wat wij nodig hebben is 3 letters als jouw initiaal, jouw voornaam en naam, een telefoonnummer en het e-mailadres. Als je niet meer wilt deelnemen, schrappen wij je uit de lijst.

Contact
Als je meer wilt weten, heb je vragen of wil je anderzijds contact met de websitebeheerders, gebruik de contactpagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Foto’s van (kunst)werken
De foto’s op deze website zijn, op een enkele uitzondering na, van (kunst)werken die zijn gemaakt in het cursusseizoen 2018-2019.

Exposities
Door cursisten van de cursus Schilderen worden momenteel werken geëxposeerd in de woon-zorgcentra  De Havezate (Holtenbroek)en Westenhage (Westenholte).
De exposities zijn vrij toegankelijk.
Meer informatie is te vinden op de betreffende pagina.

De kortste expositie ooit
Op vrijdagmiddag, 26 april ’19 is in het Multifunctioneel centrum de Bolder te Zwolle  de ‘Kortste expositie ooit’ weer gehouden. Veel werken die op deze website gepubliceerd zijn, waren tijdens deze expositie te bewonderen. Een impressie van deze expositie is op deze website te bewonderen onder het tapblad ‘Exposities’.

Terug naar de hoofdpagina