Berichten

COVID-19
Actuele informatie over het coronavirus (COVID-19) treft u o.a. op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.  

Belangrijk bericht betreffende de creatieve cursussen 2021-2022 
Vooralsnog heeft het bestuur van de S.W.A. besloten de creatieve activiteiten weer op te starten. Voor het aanbod verwijzen wij graag naar het  ‘Programmaboekje S.W.A, seizoen 2021-2022’.
Inschrijven kan, voor 04 september 2021, digitaal d.m.v. het ‘inschrijfformulier workshop en cursus’.

Contact
Als je meer wilt weten, heb je vragen of wil je anderzijds contact met de websitebeheerders, gebruik de contactpagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Foto’s van (kunst)werken
De foto’s op deze website zijn, op een enkele uitzondering na, van (kunst)werken die zijn gemaakt in het cursusseizoen 2018-2019 en 2019-2020.

Exposities
Door verschillende cursisten van de cursus Schilderen zijn werken geëxposeerd in de woon-zorgcentra De Havezate (Holtenbroek), De kievitsbloem (Zwolle-Zuid) en Westenhage (Westenholte).
Momenteel hebben wij geen zicht op de lopende exposities.
Voor een indruk van enkele exposities verwijzen wij graag naar de betreffende pagina.

De kortste expositie ooit
I.v.m. het coronavirus is ‘De kortste expositie ooit 2020’ gecanceld. De laatste expositie was op, 26 april ’19 in het Multifunctioneel centrum de Bolder te Zwolle. Veel werken die op deze website gepubliceerd zijn, waren tijdens deze expositie te bewonderen. Een impressie van deze expositie is op deze website te bewonderen onder het tapblad ‘Exposities’.

Terug naar de hoofdpagina