Berichten

Het cursusseizoen 2019/2010 is weer begonnen
De creatieve cursussen zijn weer begonnen of staan op het punt te beginnen. Binnenkort worden de cursisten over deze website geïnformeerd en wordt de mogelijkheid tot publiceren van de dit seizoen gemaakte werken aangegeven. De verwachting is dat eind oktober, begin november ’19 de eerste foto’s kunnen worden gepubliceerd. Alle foto’s van het voorgaande cursusseizoen worden dan verwijderd en vervangen door foto’s van de nieuw gemaakte werken.
Tip: Gewoon deze website regelmatig bezoeken!

Foto’s van (kunst)werken
De foto’s op deze website zijn, op een enkele uitzondering na, van (kunst)werken die zijn gemaakt in het cursusseizoen 2018-2019.

Exposities
Door cursisten van de cursus Schilderen worden momenteel werken geëxposeerd in de woon-zorgcentra  De Havezate (Holtenbroek)en Westenhage (Westenholte).
De exposities zijn vrij toegankelijk.
Meer informatie is te vinden op de betreffende pagina.

De kortste expositie ooit
Op vrijdagmiddag, 26 april ’19 is in het Multifunctioneel centrum de Bolder te Zwolle  de ‘Kortste expositie ooit’ weer gehouden. Veel werken die op deze website gepubliceerd zijn, waren tijdens deze expositie te bewonderen. Een impressie van deze expositie is op deze website te bewonderen onder het tapblad ‘Exposities’.

Terug naar de hoofdpagina